Angelina Jolie ar putea fi protagonista in noua productie Marvel

In ultimii ani, Angelina Jolie si-a a dorit sa stea mai mult in spatele camerelor de filmat decat in fata lor fiind in postura de regizor. Insa acum se pare ca se afla in negocieri pentru a fi protagonista in The Eternals noul proiect Marvel conceput pe baza comic books-urilor din anii ’70 ale faimosului Jack Kirby.

Pentru moment nu se stie daca si ce rol va interpreta actrita, dar se banuieste ca ii este rezervat rolul lui Sersi. In benzile desenate, Sersi este membra Eternals, care sunt niste entitati aparent nemuritoare si locuiesc in orasul New York. Bazandu-ne pe structura povestii din anii ’90 stim ca Sersi se aliaza la un moment dat cu Avengers si ramane alaturi de acestia timp de patru ani. In cazul in care Angelina Jolie va fi implicata in noua productie cel mai probabil aceasta implicare va fi prin rolul lui Sersi.

Ce mai cunoastem despre The Eternals este ca actiunea se concentreaza mult pe Ikaris si Sersi si povestea lor de dragoste. Jack Kirby, creatorul benzilor desenate, nu i-a lasat sa duca o viata complet linistita si astfel i-a conceput pe Devians, rivalii Eternals cu care insa aveau ceva destul de personal in comun, toti fiind creati de Celestials care au fost introdusi spre cunostinta publicului in partea a doua a filmului Guardians of the Galaxy ca facand parte din universul cinematografic Marvel.

The Eternals va fi regizat de Chloe Zhao cu un scenariu de Matthew si Ryan Firpo. Pentru moment Marvel nu a fixat nici o data exacta pentru aparitia peliculei deoarece acum toata atentia este rezervata de Avengers:Endgame, care va ajunge in cinematografe in jurul date de 26 Aprilie.