Injecțiile în buze: 8 lucruri de știut înainte de a-ți mări buzele

Fiecare epocă are tendințele sale de frumusețe și dacă mărirea sânilor este una care durează, injecțiile pentru mărirea buzelor sunt o „modă” mult mai recentă. Această procedură a fost, printre altele, propusă de către Kardashians, în special de Kylie Jenner, care reprezintă acest aspect ca nimeni altul.

Vrei să-ți faci buzele mai mari? Iată tot ce trebuie să știi înainte de a face injecții în buze.

Există diferite produse pentru mărirea buzelor

Medicii pot folosi diferite produse pentru a mări buzele. Ingredientul de bază pentru filler este acidul hialuronic, care este produs în mod natural de organism și este folosit în multe seruri/creme anti-îmbătrânire. Injecțiile pur și simplu conțin mult mai mult și acțiunea lor este mai direcționată. Este important să știți că mărirea buzelor nu vă oferă automat aspectul „Kylie”! Este posibil să pară că aveți doar o buză făcută sau să obțineți un efect subtil.

Costurile injecțiilor pe buze

Costurile în România pendulează între 200 și 400 de euro pentru o sesiune de injectare. Amintiți-vă că acestea trebuie repetate în mod regulat, la intervale cuprinse între 3 luni și 1 an. Perioada de timp este destul de diferită, deoarece totul depinde de tipul de produs utilizat, precum și de modul în care organismul îl metabolizează. La fel ca orice altă intervenție de chirurgie plastică sau estetică, nu este o idee bună să faci intervenția undeva unde ți se oferă oreducere. Dacă prețul pare prea bun pentru a fi adevărat, nu este un semn bun.

Înainte de injectare

Cu două săptămâni înainte de procedură, evitați utilizarea medicamentelor sau a produselor care pot subțire sângele, cum ar fi aspirina, vitamina E și uleiul de pește (suplimente de omega-3, de exemplu). Această abstinență va reduce riscul de sângerare sau vânătăi. Desigur, dacă aveți o afecțiune care vă face sângele mai subțire sau trebuie să luați medicamente pentru subțierea sângelui din motive de sănătate, discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Durata procedurii de mărire a buzelor
Procedura de marire a buzelor va dura în jur de o oră. Mai intai va avea loc o examinare si o discutie cu medicul, urmează aplicarea obișnuită a unei creme anestezice, care își face efectul în cateva minute. În medie, femeile primesc de la 3-4 injecții în buză, până la 12 injecții. În mod normal, acest pas durează aproximativ 20 de minute. Trebuie remarcat faptul că injecțiile în buze nu sunt la fel de simple ca primirea unui vaccin: după fiecare injecție, medicul va ajusta și va muta gelul sau umpluturile pentru a „sculpta” buzele.

După procedură

După procedură, medicul pune de obicei gheață pe buze timp de aproximativ zece minute. Pe lângă o ușoară umflare care se va menține între 1 – 4 zile și uneori niște vânătăi, în funcție de individ, rezultatele se văd imediat.

Injectările în buze și durere

Acest lucru este subiectiv, deoarece depinde de fiecare persoană. Depinde si de alți factori, de exemplu dacă medicul aplică sau nu crema de amorțire, ce produs folosește etc. Unele femei susțin că în timpul injecțiilor au simțit un mic disconfort, în timp ce altele raportează dureri foarte ascuțite.

Recuperarea după injectare

Spre deosebire de intervenția chirurgicală sau de o procedură mai intensă, cum ar fi peelingul, nu există o recuperare reală. Adică, de îndată ce se termină programarea, este posibil să te întorci la serviciu sau la școală. Cu toate acestea, probabil că nu vei fi în cea mai bună formă. Pentru câteva zile, va fi important să nu faci nimic care să stimuleze circulația sângelui pe față și pe buze. Deci, fără exerciții riguroase, fără masaj, fără tratament faciale, etc. De asemenea, este important să nu-ți atingi buzele pentru câteva zile.

This entry was posted in Beauty & Lifestyle and tagged , , . Bookmark the permalink.