Meseria de lash artist: cat la suta este talent, cat la suta este munca?

curs geneExistă multe femei care și-ar dori să înceapă o carieră în domeniul aplicării extensiilor de gene fir cu fir, însă sunt nesigure cu privire la abilitățile lor în acest sens. Astfel, există o întrebare care este pe buzele tuturor: în procesul de aplicare al extensiilor de gene contează talentul sau munca?

Ei bine, în această nișă contează extrem de mult pregătirea. Bineînțeles că este importantă și înclinația spre acest domeniu. Tehnicianul extensii de gene fir cu fir trebuie să aibă o pasiune către artă, către estetic și frumos. Astfel, un lash artist este de cele mai multe ori o femeie cochetă, căreia îi place să se aranjeze, care are grijă de ea și de modul în care arată, în care se îmbracă. O femeie care nu este pasionată de această latură estetică, nu va putea fi un tehnician extensii gene fir cu fir priceput, întrucât nu va avea acel ochi critic de care este nevoie.
Totuși, un lash artist profesionist trebuie să muncească foarte mult pentru a atinge performanța în acest domeniu. Munca se referă atât la experiența pe care o dobândește tehnicianul cu fiecare clientă care-i trece pragul, cât și la pregătirea pe care acesta o are.
Domeniul aplicării extensiilor de gene este unul aflat în continuă mișcare, astfel că tehnicienii trebuie să investească constant în cursuri de pregătire și de specializare. Un astfel de curs online extensii gene este cel susținut de lash trainerul Paula Lupu.
Așadar, dacă ai talent pentru acest domeniu, nu-l irosi! Înscrie-te la cursul online extensii gene al Paulei Lupu și devino un adevărat specialist!

This entry was posted in Povestiri. Bookmark the permalink.