Tehnicile de micropigmentare a sprancenelor

Esteticiana noastra, Paula, foloseste tehnicile de micropigmentare a sprancenelor acre ofera cele mai realistice si naturale rezultate. In cadrul acestui articol vom discuta despre acestea, pentru a intelege mai bine care este cea care vi se potriveste si ce implica aceasta.

Tehnica pudrata de micropigmentare a sprancenelor

Aceasta tehnica foloseste mult umbrele pentru a da o culoare plina sprancenelor. Aspectul obtinut este unul proeminent, spranecenele iesind in evidenta mai mult.

Se folosetse un ac foarte fin, care permite ca aspectul general sa fie unul natural, asemanator cu cel in care va machiati sprancenele. Aceasta tehnica ofera rezultate mai durabile cu pana la cinci ani, inainte de a fi necesara inca o sedinta de micropigmentare. Aceasta tehnica poate fi folosita in combinatie cu altele, pentru a se obtine on look cat mai frumos si ingrijit al sprancenelor.

Tehnica ombre de micropigmentare a sprancenelor

Aceasta tehnica de micropigmentare a sprancenelor este folosita pentru crearea unei culori subtile acolo unde spranceana este groasa si a unei cozi mai bine definite, care iese in evidenta. Termenul „ombre” se foloseste adesori in relatie cu parul.

Sprancenele ombre sunt mult mai subtile decat parul pe care se aplica aceasta tehnica si sunt despre blendingul culorilor si crearea umbrelor astfel incat sa se obtina un look natural, cat mai aspectuos.

Cuvantul „ombre” vine din franceza si inseamna „umbra”. Se folosetse o culoare mai deschisa la interiorul sprancenelor, aceasta inchizandu-se pe masura ce ne apropiem de arcada. Spranceana are, astfel, un aspect foarte natural, pudrat. Culoarea este difuza si mai deschisa spre margini. Este un mod minunat de a aduce definire si adancime sprancenelor.

Tehnici combinate in micropigmentarea sprancenelor

Se pot folosi si tehnici combinate de micropigmentare a sprancenelor pentru a se obtine rezultatul dorit. Astfel, puteti avea parte de un melanj intre tehnica ombre si cea pudrata, pentru a se obtine un aspect mai natural si un rezultat dorit. De asemeni, pot fi desenate fire de par fine, care sa redea aspectul natural al sprancenei.

Oricare ar fi optiunea dumneavoastra, trebuie sa tineti cont ca nu toate tehnicile se potrivesc fiecarei persoane si ca cel mai bine este sa mergeti pe recomandarea esteticienei. Aceasta are suficienta experienta astfel incat sa isi dea seama care dintre ele este cea mai buna pentru dumneavoastra si cum se poate obtine rezultatul dorit. Adeseori, un estetician bun isi va fi format propria tehnica, din tehnicile combinate, astfel incat sa realizeze propriul tip de sprancene. Verificati cu atentie portofoliul esteticienei inainte sa apelati la aceasta, pentru a vedea daca lucrarile ei sunt pe placul dumneavoastra.

Tehnicile de micropigmentare a sprancenelor va ajuta sa obtineti sprancene cu un aspect natural, care sa nu se vada ca este tatuat.

This entry was posted in Beauty & Lifestyle and tagged , , . Bookmark the permalink.