Top teme pentru nunti 2019

Am aruncat o privire peste cele mai populare teme pentru nunti i n 2019 si a reiesit un articol care sa le cuprinda. Speram sa va gasiti inspiratia in el, asa cum gasiti la noi cele mai frumoase verighete. Asadar, care sunt culorile pentru nunti si ce tematica prefera miresele anul acesta?

Teme primare versus teme secundare

Inainte sa aruncam o privire peste cele mai populare teme pentru nunti, este interesant sa ne uitam care sunt temele primare folosite versus cele secundare. In ultimii 3 ani, cea mai populara tematica a fost rusticul. Insa, asa cum am spus si inainte, multe cupluri au ales rusticul ca si tematica principala, rezervandu-si si una secundara, pentru cazul in care nu tuturor invitatilor le-ar fi placut. Astfel, mixul dadea un sentiment unic. Asa am dat peste nunti cu un aspect de lux rustic, rustic vintage sau rustic boho.

Nu uitati sa va uitati de verighete si pe siteul celor de la verighete ATCOM, producator local de verighete din Bucuresti, Romania!

Nuntile romantice, cele in gradina, vintaage, DIY sau boho chic, de exemplu, sunt toate populare ca si tematici secundare, mai degraba decat primare.

Cele mai populare tematici pentru nunti in 2019

Rustic

Nuntile rustice au devenit aproape traditionale in ziua de astazi. Se folosesc obiecte de decor rustice sau locuri cu acest aspect, precum ferme sau cladiri, care permit sa te joci cu aparentele si saa improvizezi. Aceasta tematica da invitatilor un sentiment de relaaxare, care este extrem de important. Este o alegere preferata de catre cei care nu au un buget foarte ridicat, deoarece se folosesc materiale simple, fara pretiozitate, care costa mult mai putin.

Romantic

Multe nunti au inceput sa foloseasca romantismul ca si tematica. Se folosesc culori naturale, precum auriul si elemente precum lumini calde, care sa sporeasca sentimentul de dragoste. Traditiile sunt folosite pentru a da si mai mult romantism.

Nunta in gradina

Deoarece nuntile rustice iau din ce in ce mai multa amploare, este normal ca si numarul nuntilor in gradina sa se inmulteasca. Acestea se fac in special in culori intunecate, care sa complimenteze culorile florilor folosite si se folosesc atat ca tema primara, cat si secundara.

Clasice/ Traditionale

Intotdeauna nuntile clasice vor avea un loc in topul temelor populare. Nuntile clasice si traditionale sunt a doua cea mai populara tema anul acesta. S-au spus foarte multe despre ele, asa ca nu mai are sens sa discutam si noi.

Glamour

Cunoscute si ca nunti de lux, petrecerile contemporare si glamorous sunt folosite ca si tematici primare. Se folosesc elemente stralucitoare pentru a se obtine un ssentiment de „wow” si pentru a crea o amintire greu de uitat. Cel mai important element sunt florile, folosindu-se aranjamente mari, impresionante.

Vintage

Putine cupluri au nunti vintage insa acestea sunt de-a dreptul spectaculoase. Se includ elemente vintage, precum cele boho chic, acestea potrivindu-se foarte bine cu cele rustice. Folositi mobila vintage si reacreati atmosfera de la petrecerile de demult pentru a avea o astfel de nunta. Dantela este un element definitoriu pentru aceste nunti.

This entry was posted in Fără categorie and tagged , , . Bookmark the permalink.